Presentation

Internetmarknadsföring, e-marknadsföring, marknadsföring genom digital marknadsföring, marknadsföring genom social medier, mobil marknadsföring, videomarknadsföring, onlinemarknadsförning innebär att använda sig av internet som kanal för marknadskommunikation. Internetmarknadsföring är idag den största källan vi har när det kommer till marknadsföring där du har möjligheten att nå ut till en enorm målgrupp. Idag inkluderas banners, marknadsföring via e-mail, ”pay per click”-annonsering, sökmotorspositionering, sökmotorsoptimering (SEO), sponsrade länkar, affiliate, affiliatenätverk, annonsering på bloggar och en handfull mer aspekter.

Genom att använda dig av marknadsföring genom teknologi för elektronisk kommunikation kommer gör att du ökar din försäljning eftersom du kommer syns mer när personer söker efter din produkt eller tjänster. Onlinemarknadsföring är framtiden! Eftersom vi lever i en värld där allting utvecklas i ett rasande tempo så brukar vi ställas oss frågan vad kommer här näst? Hur kommer marknadsföringen genom teknologi för elektronisk kommunikation se ut i framtiden? Det är frågor som är fascinerade att tänka på. Och framförallt är det viktigt att tänka på det så att vi följer med i utvecklingen.

Vi på AMagentur är trollbundna av denna fantastiska värld som finns ute i cybervärlden. Hur möjligheten som helt plötsligen som uppstår för det lilla lokala företaget ute på bygden att helt plötsligen nå ut till den större massan i landet eller dra till sig mer kunder från kommunen eller närkommunen. Med internet och dess olika marknadsförnings knep finns det inga begränsningar vilket är helt fantastiskt.

Följ med oss in i den förtrollande världen så du med egna ögon få se hur dina intäkter kan öka med ordentlig och långsiktigt internetmarknadsföring.