maxresdefault

Jag skulle börja gyma men jag hade ingen koll, nu lirar jag på Vinnarum så det spelar ingen roll……… Så inledes Vinnarums nya reklamvideo och den påminner enormt mycket om Unibet megasuccé ”För oss alla” som har blivit en sådan succé så att den till och meds sjungs på arenor runt om i landet.

Kommer Vinnarum försök lyckas? Det känns inte alls otroligt med tanke på att de är samma sorts melodi och tonläge i texten. Värt att komma ihåg att detta kommer från en tondöv nisse som tycker det mesta liknar varandra. Men ni håller väl med om det också?

Jag gillar att det gör det här försöket i alla fall. Vinnarum har den där mysstämpeln och det känns extremt svenskt. Texten är så där tråkigt fyndig men ändå på något sätt väldigt underbar. Det är alltid kul att se annorlunda spelreklamer, det där klassiska hen vann si och så känns utdöende. Det är ingen som köper det längre och frågan om någon har gjort det?

Se Vinnarums reklam här och jämför den gärna med Unibets reklam som ni kan se här.

Så vad tycker ni? Är de lika varandra eller är det bara jag som tycker det? Vad tycker ni om själva reklamen? Jag måste medge att jag gillar den skarpt.