Super Bowl är ett gigantiskt sportevent i USA där dem två bästa NFL-lagen möts i en sista match och vinnaren där får lyfta Lombardi Trophy. Visa betraktar Super Bowl som en helgdag. Familjer, vänner och släktingar möts upp där dem äter mat tillsammans och kollar på Super Bowl. Parkeringar utanför arenor och pubarna är proppfyllda. Det är en helt galen söndag som alltid sker i i februari/mars.

Super Bowl är varje år den mest sedda TV-sändning i USA och även blivit enormt stor i andra delar av världen. Det är flera 100-miljoner människor om kollar på detta cirka 4 timmar långa event. Det är även vid den här tidpunkten som det visas fantastiska reklamfilmer. De olika företagen har gjort det till en grej att producera en sådan bra reklamfilm som möjligt. Reklamfirma är sjukt välregisserade och sjukt bra vilket är väldigt ovanligt när det kommer till reklamfilmer. Oftast kan du se kända skådespelare med i dessa reklamfilmer också.

Företagen som köper reklamplats betalar enorma summor vi prata flera miljoner kronor för 30 sekunder och därför är dem verkligen genomtänkta reklamfilmer. Denna reklamfilm är från Super Bowl där Budweiser gör reklam. Ritkgit fin och vacker film. Nästan så det kommer en tår när man tittar på den.