Frank Andersson är en legendarisk idrottsman som tillhör den beryktade 56-kullen som den äldre generationen kan sluta tjata om. Ni vet Björn Borg, Ingemar Stenmark, Thomas Wassberg, Linda Haglund Stefan ”Lill-Lövis” Johansson, Stig Strand, Kenta Nilsson, Pekka Lindmark, Thomas Gradin och så självklart mannen myten legenden Frank Andersson. Det är en handfull av dessa idrottsmän som är legendarer. Andra är väl inte lika kända för den breda massan. Visa samlade på sig en förmögenhet under sina aktiva år med andra inte gjorde det.

Frank har varit en väldigt omtalad man i Sverige. Främst för alla hans berättelser som har gått i folkmun. Om hur när han bodde med Hoa Dahlgren och skulle bege sig ut för att köpa mjölk och inte kom tillbaka på ett halvår utan att höra av sig. Eller hur han spelade rysk roulette eller hur han betala en taxiresa med en OS-medalj från OS i Los Angeles 1988. Frank Andersson har verkligen levt livet intressant.

Sedan lanseringen av LeoVegas i början av 2013 har Frank Andersson varit en av huvudpersonerna i företaget utåt. Det har gjorts reklam med Frank samt att du har kunnat spelat mot Frank. Ett ganska intressant drag av LeoVegas med tanke på att Frank Andersson inte var lika igenkänd som han var en gång i tiden. Efter det har Frank Andersson blivit mer känd igen. Reklamerna som LeoVegas gör med Frank Andersson är mycket intressanta och roliga. Det känns som att det gör lite narr av Frank även fast han personligen aldrig haft hävdat sig själv i bemärkelsen att älska det goda livet och vara någon speciell. Han har haft kul bara. Det kanske är det sista som gör att man känner att det är lite Frank över reklamerna ändå. För vem annars hade anställt Richard Palm som nyhetsuppläsare? Eller Pernilla Whalgren som sin personlig live-sångare? Det är bara Frank fast även om han aldrig skulle göra det.

Tar en titt på reklamen ovan, mycket rolig och bra!